
Op imod 10.000 festivalgæster på dette års Smukfest, der åbner i morgen, kan spise sig mætte i overskudsmad.
Det er madboden Wasteland, der serverer både morgenmad, frokost og aftensmad baseret på råvarer, der af enten datomæssige eller kosmetiske årsager skulle have været kasseret.
Bag Wasteland står Københavnske Food Studio, der til dagligt holder til på Refshaleøen, og Urtekram, der kommer til at levere størstedelen af maden til gæsterne.
Wasteland er ikke ny på Smukfest. De var også til stede i 2019, hvor der i løbet af festivalen blev langet cirka 4.000 wraps over disken.
Denne gang er målet at mætte endnu flere gæster
Med Wasteland ønsker vi at sætte fokus på, at overskudsmad sagtens kan se både indbydende ud og smage fantastisk. Vi tilbyder et velsmagende, økologisk og hjemmelavet alternativ, som viser, at man godt kan blive mæt i kampen mod madspild, siger stifter af Food Studio, Jonas Andersen.
Wasteland holder åbent hver dag fra 09.00 – 03.30. Boden er placeret i området ’Sherwood’.