AC fordelermodul til 19” ladestationer

Det nye fordelermodul, Charx power distribute, fra Phoenix Contact forsyner alle komponenter i en 19” ladestation. Den indgående AC-netspænding kan fordeles til op til fem effektmoduler. Det forsyner også strøm til kontrolmodulet. Integrerede beskyttelsesfunktioner sikrer maksimal sikkerhed for de efterfølgende moduler og kabler.

Den meget effektive power elektronik Charx power basic og det bekvemme fordelermodul Charx power distribute letter økonomisk drift af DC ladeinfrastruktur til hurtig opladning af elektriske biler. Charx systemet i et standard 19” format består af flere koordinerede moduler til fordeling, konvertering og kontrol af ladestrøm, som kan kombineres til at passe til alle ladesituationer. Sammenlignet med klassisk montage med DIN-skinne komponenter reducerer det modulære design i dette system i 19” standard dimensioner kompleksiteten i en DC ladestation væsentligt. Det muliggør også hurtig installation og udskiftning af moduler.

Det nye fordelermodul Charx power distribute forsyner op til fem effektmoduler i en 19” lynladningsstation med AC-netspænding – effektivt og på en pladsbesparende måde. 19” standarden og Push-in lyntilslutning letter hurtig installation og vedligeholdelse. Power control modulet forsynes også med strøm. Integreret transientbeskyttelse, miniature automatsikringer og beskyttelse mod overophedning giver maksimal sikkerhed for alle efterfølgende moduler og kabler. Det muliggør sikker tilslutning af effektmoduler i overspændingskategori II. Derudover overholder modulerne den internationale IEC 61851 standard.

 

Mere om ladeteknik