CCS ladeinlet til alle elektriske køretøjer

De universelle Charx connect ladeinlets til køretøjer fra Phoenix Contact muliggør AC- og DC-ladning af alle typer elektriske køretøjer – fra lav ladestrøm til High Power Charging (HPC) med op til 500 kW.

CCS ladeinlets udstyrer teknikere og producenter af elektriske og hybride biler, motorcykler, nytte-, special- og EV-køretøjer med et kraftigt, universelt High Power Charging interface, som er testet i overensstemmelse med bilstandarder, og som forkorter ladetider drastisk. Det er særligt vigtigt i kommercielle applikationer, fordi økonomisk anvendelse kun kan opnås gennem god brug af køretøjerne. På grund af kabeltværsnit på op til 95 mm2, kan CCS ladeinlets sørge for en konstant ladeeffekt på 250 kW og endda midlertidigt helt op til 500 kW.

Ladeinlets til køretøjer er blevet udviklet til førende bilproducenter og anvendes allerede i de nye generationer af elektriske biler. De imponerer med deres præcise temperatursensorteknologi, øget IP-beskyttelsesklasse, optimeret tilslutningsteknologi og enkle design-in takket være ensartede dimensioner og geometrier.

Udover inlets til hurtig opladning i overensstemmelse med den amerikanske CCS type 1 standard, den europæiske CCS type 2 standard og den kinesiske GB/T standard fås der også for første gang AC inlets til alle tre ladestandarder. Vi tilbyder derfor et omfattende produktprogram til alle regioner, ydelsesklasser og applikationer.

Mere om Charx