En all-rounder i 19” format

En all-rounder i 19” format:
Charx control integreret i DC ladecontroller til hurtige ladestationer

Charx control, der er integreret i DC ladecontrolleren fra Phoenix Contact, kombinerer alle funktioner til kontrol og overvågning af 19” ladestationer i én enhed.

Det intelligente kontrolmodul håndterer op til fem 30 kW effektmoduler til hurtig DC-opladning til 150 kW. Det gør planlægning, installation og vedligeholdelse af ladestationen mere enkel og sikrer en økonomisk og fuldt dækkende hurtig ladeinfrastruktur.

Charx moduler med standard 19” format optimerer planlægning, installation og økonomisk drift af en ladestation. Den koordinerede power-elektronik muliggør effektiv konvertering, distribution og lagring. Sammenlignet med klassisk montage med DIN-skinne komponenter reducerer Charx systemets modulære design i standard 19” dimensionen kompleksiteten i en DC ladestation væsentligt. 19” standard og Push-in lyntilslutning gør installation og vedligeholdelse mere enkel – både i forbindelse med installation og ved udskiftning af moduler. Det gør det muligt at lade elbiler intelligent og hurtigt.

Mere om DC ladestyringer

Mere om Charx