Intelligent netværk til ladeinfrastruktur

Med Charx control modular introducerer Phoenix Contact en helt ny generation af e-mobility ladecontrollere til markedet. Den åbne, Linux-baserede platform danner grundlag for en intelligent og bæredygtig ladeinfrastruktur.

Controllernes modulære arkitektur gør det muligt at skalere systemet til at passe til næsten enhver applikation fra enkle hjemme-ladestationer til netværket i en ladepark. Også senere udvidelser kan tilføjes på denne måde. Plug-and-Play ladecontrollerne har omfattende funktioner og kommunikationsinterfaces i et kompakt hus og kan konfigureres intuitivt via en web-baseret styring.

Sektorkobling bliver stadig mere vigtig for e-mobility’s fremtid og for overgangen til the All Electric Society baseret på CO2-neutral energi. Kommunikation mellem udbydere, netværk, bygninger, ladepunkter og køretøjer er vigtige for bæredygtig e-mobility baseret på vedvarende energi. Det omfatter integration af elektriske køretøjer i smarte grids eller smart home, effektive og brugervenlige forretningsprocesser og komponent- og patch management til ladeparkoperatører.

Alle disse IoT applikationer og smart services kræver sikker kommunikation baseret på forskellige protokoller. Med den nye generation af controlleren Charx control modular og den åbne Linux platform er producenter og operatører af ladeinfrastruktur udstyret til at imødekomme disse krav.

 

Mere om Charx systemet