Kompakte AC ladekabler – reduceret til det væsentlige

Den nye serie af ladekabler fra Phoenix Contact, Charx connect eco, fokuserer fuldt og helt på sikker opladning af elbiler. Derfor er enkelte egenskaber bevidst udeladt.

De nye mode 3 ladekabler imponerer med deres ekstreme kompakte dimensioner, reducerer materialeforbrug og har en lavere vægt. Dermed sparer de ikke kun ressourcer – de er også nemme at håndtere og fås til en attraktiv pris. Til trods for dette tilbyder de alligevel Phoenix Contacts sædvanlige høj kvalitet. Ved lanceringen fås ladekablerne i type 2 ladestandarden i de sædvanlige fire performanceklasser fra 3,7 til 22 kW – en mobil variant, som opbevares i elbilen og med en fri kabelende til fast forbindelse til ladestanderen eller hjemmeladeren.

Charx connect eco overholder de højeste kvalitets- og proceskrav fra automobilproducenter i overensstemmelse med IATF 16949. Et IP67 forseglingskoncept sikrer pålidelig udendørs anvendelse ved at beskytte ladestikket og ladekablet mod indtrængende vand. På forespørgsel fås ladestikket med kundelogo, så det passer til brandingen af køretøjer og ladestationer.

Udover den nye Charx connect eco serie fås de velkendte ladekabler fra serien Charx connect comfort – som har vundet tre priser – stadig. Til sammenligning tilbyder de et mere ergonomisk design, mere komfortabel håndtering og flere muligheder for individuel tilpasning.

Se hele programmet til e-mobility