Lille, kompakt Termix Fjernvarmeunit til 211 lejeboliger i Aalborg

Første etape af bebyggelsen Oasen var klar til indflytning i november 2019. Anden etape forventes færdig medio 2021. Det nye boligområde er opført omkring en tidligere grusgrav, der er blevet omdannet til et rekreativt område med en søpark, som det naturlige centrum for fællesskabet. Bygherre, arkitekt og totalentreprenør har fra ende til anden lagt vægt på kvalitet, komfort og klima.

Gemina Termix blev bl.a. valgt til opgaven, fordi vi kunne levere en lille og kompakt fjernvarmeunit, hvor vandvarmer, blandekreds og styring er kombineret i én samlet plug-and-play-løsning, der er velegnet til skaktmontering. På den måde får beboerne maksimal ydelse på minimal plads.

En anden fordel er, at det med denne løsning er muligt at aflæse forbruget direkte i den enkelte lejlighed. Fuldt forbrugsoverblik resulterer ofte i lavere energiforbrug.

Foruden varmt brugsvand er Termix VMTD Mini opbl. ISO udviklet til at levere optimal styring af lejlighedens gulvvarme. Effektivt, økonomisk og med et roligt flow i varmekredsen takket være den indbyggede differenstrykregulator.

Læs mere om det spændende projekt her: https://termix.dk/projekter/oasen-aalborg/

Læs mere om Termix VMTD Mini opbl. her: https://termix.dk/yder-saa-meget-fylder-saa-lidt/