Nye AC ladekabler til ladestrømme op til 48 A

Charx connect mode-3 ladekablerne fra Phoenix Contact er blevet udvidet. Til det Nordamerikanske e-mobility marked fås nu for første gang UL-certificerede AC-ladekabler med en nominel strømkapacitet på 48 A. Med det kan kunder opnå ladestrømme på op til 12 kW med en lille kabeldiameter på blot 14,5 mm. Kendte amerikanske bilproducenter udvider deres køretøjers ladere til 48 A, så den maksimale ladestrøm også kan tappes på køretøjssiden.

Hvor det iht. den europæiske type-2 ladestandard er muligt at nå højere ladestrømme ved at anvende 3 faser, er der i Nordamerika kun1-fasede netværk til rådighed. Derfor er den eneste mulighed for at opnå praktisk ladekraft at øge strømstyrken.

Signalledninger i ladekablet gør det muligt for ladestationen at få adgang til ladestikkets CS-signal, som gør det muligt at se aktiveringstilstanden for låsehåndtaget. Ladestikkene fås også med virksomhedslogo ved forespørgsel. De nye ladekabler har et ergonomisk tiltalende design og er fremstillet i robuste materialer af høj kvalitet.

 

Mere om Charx programmet