Phoenix Contact E-Mobility kommer med i German Federal Association for eMobility (BEM)

Med sit omfattende program inden for ladeteknologi og globale aktiviteter, der fokuserer på videreudvikling og standardisering af kommunikativ og intelligent ladeinfrastruktur er Phoenix Contact endnu en stærk partner i denne sammenslutning.

“Sammen med vores kunder og partnere har vi anvendt innovative produkter og løsninger indenfor e-mobility i mere end 10 år,” fortæller Michael Heinemann, CEO hos Phoenix Contact E-Mobility GmbH. Det vigtigste mål for BEM, som er at booste Tysklands brug af e-mobility gennem anvendelse af vedvarende energi, går hånd i hånd med Phoenix Contacts mål om at anvende virksomhedens produkter og løsninger til et All Electric Society. ”Det var et logisk skridt for os at tilslutte os BEM og fortsætte på denne rejse ved at arbejde tættere sammen med producenter af ladesystemer, brugerne men også OEM’erne”, forklarer Heinemann videre. ”Mange af de ting, som er defineret til traditionelle forbrændingsmotorer, mangler stadig at blive etableret til e-mobility markedet. Det er det, vi ønsker at gøre og vil gøre i fremtiden sammen med BEM”.

Phoenix Contact E-Mobility GmbH blev grundlagt i byen Schieder-Schwalenberg i Tyskland af moderselskabet Phoenix Contact – en global markedsleder inden for industriel automation og elektrisk udvikling med mere end 17.600 ansatte verden over. Phoenix Contact E-Mobility er IATF-certificeret og har nu mere end 350 ansatte. Phoenix Contact E-Mobility tilbyder et omfattende program af kraftige komponenter inden for ladeteknologi til både elektrificering af køretøjer og til opsætning af moderne ladeinfrastruktur til det hastigt voksende e-mobility marked. Sammen med sine kunder, et bredt produktprogram og stor applikationsekspertise laver Phoenix Contact omfattende løsninger til praktisk og bæredygtig mobilitet.

Mere om e-mobility