Phoenix Contact støtter europæisk industripolitik i at blive mere bæredygtig

Phoenix Contact er en af de første industrivirksomheder, der tilslutter sig Orgalim – Europas største paraplysammenslutning for industriel teknologi. Målet er at understøtte sammenslutningen i sit europæiske arbejde for et CO2-neutralt Europa ved at give perspektivet fra en industrivirksomhed. For at gøre dette vil Phoenix Contact bidrage med teknologiske løsninger i form af applikationseksempler, der kan illustrere mulighederne med teknologi.

“Med Orgalim for virksomheder ønsker vi at støtte Europas teknologiproducenter i at føre an i den grønne og digitale transformation“, fortæller Malte Lohan, General Director for Orgalim. “Jeg er glad for at byde Phoenix Contact velkommen. Deres medlemskab forbedrer Orgalim’s muligheder for at yde et konstruktivt bidrag til den politiske beslutningsproces ved at tilføre viden og professionel ekspertise fra en førende, europæisk innovator.“

“De tekniske dimensioner i klimaforandringer og energirevolutionen transformerer udfordringer til store muligheder“, forklarer Phoenix Contacts CEO Frank Stührenberg. “Visionen om the All Electric Society besvarer alle de vigtige spørgsmål for vores fremtid, fordi CO2-neutral energi vil blive en afgørende faktor for at forene klimabeskyttelse og global fremgang. Vi kan imidlertid kun opnå denne strategiske retning i fællesskab. Her spiller Europa en vigtig rolle som industriområde. Ved at arbejde sammen med politiske beslutningstagere kan vi stoppe klimaforandringer. Derfor tror vi på, at vores samarbejde med Orgalim vil åbne for store muligheder.“

Som en central, paneuropæisk sammenslutning repræsenterer Orgalim sine medlemmers interesser inden for maskinbygning, elektrisk udvikling, elektronik, IT, kommunikationsteknologi og metalteknologi i diskussioner med EU’s lovgivere i Bruxelles. Sammenslutningens mål er at arbejde sammen med politiske beslutningstagere og stakeholders for at skabe et politisk miljø, som understøtter innovation og industriel transformation samt at bringe industrielle og politiske beslutningstagere sammen i konstruktiv dialog.

Phoenix Contact er en global markedsleder for komponenter, systemer og løsning inden for elektrisk udvikling, elektronik og automation. I dag beskæftiger den familieejede virksomhed ca. 17.100 mennesker world wide og havde i 2020 en omsætning på € 2,4 mia. Som en teknologivirksomhed føler Phoenix Contact sig forpligtet til også at udnytte muligheder i teknologi og sine løsninger inden for elektrificering, netværk og automation til at beskytte klimaet.

Læs mere om the All Electric Society