Phoenix Contact udvider programmet til e-mobility

Phoenix Contact samler nu sit program af ladeteknologi til både elbiler og opsætning af kraftig ladeinfrastruktur under navnet Charx.

Phoenix Contact udvider programmet til e-mobility

Alle Charx produkter er designet specielt til anvendelse i E-mobility applikationer og er klassificeret i henhold til deres funktion i ladeprocessen: Udover Charx ladekabler og -kontakter, Charx controllers og Charx management software er programmet for nylig blevet udvidet med Charx power (DC elektronik) og Charx protect (overspændingsbeskyttelse). Charx kontakt DC kontakter vil følge næste år. Med adskillige standardprodukter som energimålere, strømforsyninger, touch paneler og industriel tilslutnings- og kommunikationsteknologi tilbydes et næste komplet produktprogram – det muliggør hurtig, sikker og enkel AC- og DC-opladning af elektriske køretøjer.

Med det brede Charx produktprogram og omfattende ekspertise inden for applikationer tilbyder Phoenix Contact teknologisk førende løsninger til producenter af køretøjer og ladeinfrastruktur. I mere end 10 år har virksomheden udviklet banebrydende E-mobility ladeteknologi. Takket være den globale nærhed til kunderne og den aktive deltagelse i standardiseringsudvalg og netværk identificeres trends og krav på et tidligt tidspunkt og kan transformeres til tekniske løsninger. Combined Charging System (CCS) og teknologier som High Power Charging (HPC) har allerede sat standarder, som hjælper med at gøre E-mobility mere praktisk tilgængelig.

Løsninger til E-mobility