Pladsbesparende EMpro DC energimålere til manipulationssikker måling og præcis fakturering

De nye kompakte EMpro DC energimålere fra Phoenix Contact muliggør pladsbesparende, præcis og manipulationssikker direkte måling af strømme og spændinger op til 650 A/1.000 V DC.

RS-485 interfacet med SLIP protokol i OCMF-dataformat og godkendelse fra kalibreringsloven betyder, at målerne er egnede til faktureringsformål i ladeinfrastruktur.

DC energimålerne muliggør en accuracy-class-B (EN 50470-3) måling af direkte strømme og spændinger uden behov for en ekstra strømtransformer. Med en overordnet bredde på blot 107,2 mm kræver produktet kun plads svarende til 6 horisontale delinger (HP) på DIN-skinnen. Til brug i fakturering er DC energimåleren godkendt i overensstemmelse med den tyske kalibreringslov, som omfatter både et mekanisk manipulationssikret hus, underskrivelsen af måleværdier og synkronisering af måleren. Produktets køleplade med integreret shuntmåling muliggør pålidelig drift i en applikation med udvidet temperaturområde -40°C til +80°C. Det indbyggede RS-485 interface bruges til at kommunikere de målte data til overordnede kontrolsystemer via en enkel point-to-point protokol, SLIP.

Derudover gør anvendelse af OCMF-dataformatet samt evnen til at kompensere for tab fra ladekablet EMpro energimåleren ideel til fakturering under ladeprocesser i e-mobility infrastruktur og især i forprogrammerede systemløsninger i interaktion med Charx control DC ladecontrollere fra Phoenix Contact.

 

Mere info om e-mobility

Mere om energiovervågning