Effektiv og kondensfri luftfordeling i svømmehallen

Højimpulssystemer fra KE Fibertec sørger for en effektiv luftfordeling i svømmehaller. Med KE Fibertecs tekstilkanaler undgår man korrosion i kanaler og armaturer, kondens på lofter og vinduer
samt problemer med stillestående “klorluft”.

I Frederikshavn Svømmehal har man fået installeret nyt ventilationssystem i forbindelse med at hallens oprindelige system skulle gennemgå en totalrenovering. Nordjysk Luftteknik A/S har været rådgiver på projektet og har stået for installationen af den nye løsning med tekstilbaseret ventilation fra KE Fibertec.

De gamle stålkanaler er udskiftet med 120 meter tekstilkanaler i Ø900 i materialet MultiWeave. Med systemet KE DireJet Hybrid giver en kombination af dyser til retningsbestemt indblæsning og laserskårne huller en fordeling af frisk luft med en samlet luftmængde på 45.000 m³/h i svømmebadet.

I dag oplever man en jævn og trækfri luftfordeling, hvor en stabil temperatur gør at indeklimaet opleves behageligt og frisk for de besøgende samtidig med at man undgår de udfordringer med havde med tidligere ventilationsløsning med kondens og korrosion.

Læs mere på http://www.ke-fibertec.dk og se billeder af den flotte installation.