LEDVANCE planlægger et innovationsfyrværkeri ved Light + Building 2022

I 2022 vil LEDVANCE igen præsentere sine nye produkter på verdens førende messe for lys- og bygningsteknologi; Light + Building i Frankfurt. 

stand A.10 i Frankfurts Festhalle vil besøgende kunne se vores mange nytænkninger fra meget forskellige områder inden for belysning fra 13. til 18. marts 2022. LEDVANCE vil præsentere flere højdepunkter. Især intelligente belysningsløsninger som f.eks. vores videreudvikling af BIOLUX Human Centric Lighting System eller det brugervenlige VIVARES-lysstyringssystem, som LEDVANCE lancerede i sommeren 2021. Adskillige interessante nye produkter inden for udendørsarealer vil også blive præsenteret – både til gader, parkeringspladser og sportsfaciliteter.

I modsætning til andre markedskonkurrenter vil LEDVANCE være til stede ved den kommende Light + Building – blandt andet på grund af feedback fra kunder.
“Det står klart for os, at messen vil foregå under ændrede forhold. Mange kunder har dog bekræftet os i, at intet rent digitalt format, uanset hvor stort, kan erstatte den personlige kontakt og produktoplevelsen på messen,” understreger Dr. Oliver Vogler, Managing Director Europe West for LEDVANCE.
“Vi ser derfor allerede frem til Light + Building 2022, den intensive udveksling med vores besøgende og præsentationen af ​​mange spændende højdepunkter.”

Pressekontakt:

Marie Brask

E-mail: mb@ledvance.com

http://www.ledvance.dk

OM LEDVANCE

Med datterselskaber i mere end 50 lande og forretningsaktiviteter i over 140 lande er LEDVANCE en af ​​verdens førende almenbelysningsvirksomheder til professionelle kunder og slutforbrugere. LEDVANCEs portefølje, der stammer fra OSRAMs generelle belysningsdivision, omfatter en bred vifte af LED-armaturer til en række forskellige anvendelser, intelligente belysningsprodukter til smarte hjem og smarte bygninger, et af de mest omfattende tilbud af avancerede LED-lamper i belysningsindustrien og traditionelle lamper.  Baseret på en aftale med OSRAM vil LEDVANCE fortsætte med at bruge OSRAM-varemærket til mange af sine produkter (SYLVANIA i USA og Canada). Yderligere information er tilgængelig på http://www.ledvance.dk.