Bæredygtig ventilation med tekstilkanaler

Handling bag ordene

Som virksomhed bærer vi et stort ansvar for, hvordan vi påvirker miljøet og bidrager til at skabe en supply chain, der tager højde for en miljørigtig og energieffektiv udvikling. Vi har i en årrække arbejdet strategisk, struktureret og målrettet med implementeringen af FN’s verdensmål for at sikre systematik og synlighed i alt hvad vi gør – fra produktion til transport og genanvendelse. Det er for os bæredygtighed i praksis.

Vi gør en forskel

Da vi i 2012 kunne introducere markedet for verdens første Cradle to Cradle-certificerede ventilationsløsning, var det kulminationen på mange års arbejde. Vi designer produkter, der gør gavn frem for at belaste klimaet og samtidig tager vi højde for den voksende mangel på ressourcer. CradleVent® er vores bud på et fremtidssikret og bæredygtigt produkt til luftfordeling i kontorlokaler, skoler, laboratorier, sportshaller, offentlige bygninger og andre komfortmiljøer.

I 2021 opnåede KE Fibertec certificering inden for fire områder i henhold til FN’s verdensmål gennem Bureau Veritas. De fire områder er valgt ud fra vores opfattelse af, hvor vi i særlig grad kan konstatere, at vi kan skabe størst effekt. Ved at blive certificeret gennem et uvildigt og anerkendt certificeringsorgan tager vi vores arbejde med bæredygtighed et skridt videre og kan dokumentere, at vi gør en forskel.

I vores seneste brochure har vi samlet nogle af de strategiske tiltag vi arbejder for hver eneste dag mod en grøn og bæredygtig profil. På http://www.ke-fibertec.dk/greenthinking kan du læse mere om hvordan vi arbejder med bæredygtighed – her kan du også bestille vores brochure om de mange spændende initiativer, som vi har opnået til i dag og om dem vi vil arbejde på i fremtiden.

Bæredygtige fordele med tekstilkanaler

• Godt indeklima med effektiv luftfordeling giver lavere energiforbrug
• Fleksible og kundetilpassede løsninger reducerer materialespild
• Lav vægt betyder mindre brændstofforbrug og lavere CO2-udslip ved transport
• Vedligeholdelsesprogrammer forlænger levetiden
• Mulighed for genanvendelse af udtjente CradleVent® systemer