KE Fibertec

Bæredygtige materialer

Elan Fitness GWSom den eneste producent i verden tilbyder KE Fibertec specialfremstillede tekstiler fra eget væveri. Det gør os i stand til at styre hele produktionsprocessen af vores materialer. Med materialet GreenWeave kan vi tilbyde tekstilkanaler, der er velegnet til komfortinstallationer med høje krav til indeklimaet såsom kontor, skoler, fitness, laboratorier og konferencefaciliteter.

En af de mange fordele ved GreenWeave er, at det virker som et M6-forfilter jf. EN 779:2012, som sikrer en ren indåndingsluft i rummet. Vi kan tilbyde flere forskellige permeabiliteter, der gør det let at dimensionere meget præcist, så man opnår lavt lufttryk og dermed energibesparelser.

Med den højeste støvbæreevne på markedet på 25 g/m3 tekstiloverflade iht. EN 779:2012 har GreenWeave samtidig længere vaskeintervaller – helt op til 3-4 gange længere i forhold til lignende produkter. GreenWeave er et 100% nedbrydeligt materiale uden kemiske tilsætningsstoffer og med en Cradle to Cradle-certificering et bæredygtigt materiale velegnet til tekstilbaserede ventilationsløsninger.

Læs mere om vores materialer på http://www.ke-fibertec.dk og se casen Elan Fitness, hvor KE Fibertec har sørget for effektiv luftfordeling i det 800 m2 store fitnesscenter.