Dokumentation til fremtidens bæredygtige byggeri

Bæredygtige tanker er kommet for at blive, og den globale klimakrise medfører, at der et presserende behov for en bæredygtig omstilling med fokus på mere miljørigtige og energieffektive alternativer. Hos KE Fibertec har vi været på en rejse gennem mange år med arbejdet for mere bæredygtighed med en målsætning om at blive CO2-neutral i 2030. Siden vi blev certificeret i bæredygtighedsstandarden Cradle to Cradle i 2012 med verdens første bæredygtige tekstilkanal, CradleVent®, har hele fundamentet og måden, hvorpå vi udvikler og optimerer produkter og processer inden for tekstilbaseret ventilation været med fokus på at belaste miljøet mindst muligt. Endnu en vigtig milepæl på denne rejse blev nået i sommeren 2021 med en certificering i FN’s 17 verdensmål ved Bureau Veritas.

Arbejdet med bæredygtige løsninger stopper ikke her. I et samarbejde med Rambøll har KE Fibertec i juli 2021 udarbejdet en rapport, der dokumenterer, hvordan tekstilbaseret ventilation kan bidrage til både en bæredygtig bygningscertificering efter standarden ”DGNB Danmark Nybyggeri og omfattende renoveringer 2020”, og hvordan virksomhedens løsninger bidrager til den Frivillige Bæredygtighedsklasse. Vi kan nu tilbyde velstruktureret materiale med komplette dokumentationspakker, der giver rådgiver, entreprenører og arkitekter et godt grundlag for at vælge de rigtige produkter til deres byggeprojekt og overblik over, hvordan et tekstilbaseret ventilationssystem har indvirkning på bygningen.

Læs hele artiklen på http://www.ke-fibertec.dk og kontakt os i dag på tlf. 75 36 42 00 for at høre mere hvordan vi kan bidrage til dit næste bæredygtige ventilationsprojekt.