KE Fibertec

Et sundt indeklima er til gavn for alle

Uanset hvor godt luften er forfiltreret, vil der altid være en vis mængde støvpartikler – dels afsat i ventilationskanaler og fittings og dels ind i rummet via ventilationsenhedens indblæsningsluft. En KE-tekstilkanal frafiltrerer meget af det resterende luftbårne støv. I rum med recirkulation er dette vigtigt for luftkvaliteten, da forfiltre næsten aldrig anvendes til at filtrere den mængde luft, der recirkuleres.

KE Fibertec tilbyder to typer materialer, MultiWeave og GreenWeave, med høj støvbæreevne og lange vaskeintervaller. I miljøer, der kræver hyppig vask af kanaler, kan det være en god idé at have et ekstra sæt klar. På den måde kan man montere rene tekstilkanaler og tage de snavsede kanaler ned i samme proces. Det sparer både tid og penge, og driften af ventilationssystemet afbrydes ikke under vedligeholdelsen.

Bestil vores nye katalog på http://www.ke-fibertec.dk – her får du nyttig information om de mange fordele ved vores tekstilmaterialer og vigtigheden af vedligehold, så du kan forlænge levetiden af ventilationsløsningen.