KE Fibertec

Hurtig levering af ventilationsløsninger

Med en byggebranche, der oplever stor travlhed og lange leveringstider, oplever KE Fibertec, at leveringstiden bliver en vigtigere salgsparameter for vores kunder.

Hos KE Fibertec har vi gennem flere år arbejdet på at optimere vores ordreflow og gennemløbstider. En af fordelene ved at anvende tekstilbaseret ventilation er, at det skræddersyes til den enkelte opgave. Ulempen rent logistisk er, at der ikke kan opbygges et færdigvarelager til at udligne sæsonudsvingene i ordremængden. Dette har vi løst ved at opdele ordrerne i forskellige sværhedsgrader. Dermed kan de mere simple ordrer, der umiddelbart kan godkendes af kunden allerede ved ordreafgivelsen, blive frigivet til produktionen inden for to timer. Her tilbyder vi et ekspres leveringskoncept, hvor ordren sendes fra vores danske fabrik inden for fem dage fra ordremodtagelse.

Kontakt os i dag på tlf. 75 36 42 00 for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med dit næste ventilationsprojekt eller send din forespørgsel på info@ke-fibertec.dk.