KE Fibertec

KE Fibertec byder velkommen til ny salgsdirektør

Det er med stor glæde, at vi kan informere, at KE Fibertec pr. 3. januar 2022 har ansat Niels Holm Norge som ny salgsdirektør for hele KE-koncernen. Niels bliver ansvarlig for at udvikle og drive salget i et tæt samarbejde med vores internationale salgsteam og forhandlernetværk.

Niels er uddannet Civiløkonom (HA) fra Handelshøjskolen, har taget Lederuddannelsen som Stifinder og siden uddannet sig i 2015 og 2018 inden for bestyrelsesansvar på Erhvervsakademiet Aarhus. Efter endt uddannelse fra Handelshøjskolen flyttede Niels til München i Tyskland, hvor han i en periode arbejdede for virksomheden TARCO Energi A/S.

Med mange års erfaring inden for salg og ledelse har Niels haft flere lederstillinger gennem årene og udviklet flere kernekompetencer med implementering og eksekvering af strategier, handlingsplaner samt forandrings- og salgsledelse. Senest har han i en kortere periode arbejdet som CCO hos Dansani A/S og tidligere som Managing Director for eksportmarkedet hos DOVISTA A/S (søsterselskab til VELUX) med hovedansvaret for Sverige, Tyskland og Irland. I perioden 1999 til 2018 har Niels varetaget flere forskellige stillinger hos virksomheden PRESSALIT A/S og til sidst som Senior Commercial Director.

KE Fibertec byder Niels velkommen og ser frem til, at han bliver en del af teamet, hvor hans viden og erfaring skal bidrage til en fortsat positiv udvikling og global vækst af KE-Gruppen.