Nyt ventilationskatalog til korrekt dimensionering af tekstilkanaler

Tekstilbaseret ventilation er ikke en ny opfindelse. KE Fibertec monterede det første simple tekstilbaserede ventilationssystem i et dansk slagteri i de tidlige 1970’ere. Siden da har vi udviklet både design og funktion til de avancerede ventilationsløsninger til mange forskellige komfortinstallationer, der i dag sørger for godt indeklima, effektiv fordeling af kold og varm luft og høj komfort i bygninger, hvor mange mennesker er samlet.

Da der er flere vigtige parametre, man skal være opmærksom på, når man skal dimensionere og designe et ventilationssystem, har vi udarbejdet et komplet katalog, der hjælper dig med at designe den optimale løsning til et godt og sundt indeklima. I kataloget finder du informationer, der beskriver alle faser fra grundig behovsanalyse til, hvordan du kan forlænge levetiden af tekstilkanalen med vask og vedligehold.

Bestil det nye, gratis ventilationskatalog i dag på info@ke-fibertec.dk eller læs mere på http://www.ke-fibertec.dk om korrekt dimensionering og design af det næste ventilationsprojekt.