Nye stik til kabling af solcellepaneler

Sunclix stik med crimpforbindelse til automatiske montageprocesser fra Phoenix Contact muliggør enkel og pålidelig kabling af solcellepaneler.

Stikket med Unlock system er en ny tilføjelse. Det gør det muligt at løsne stikket uden brug af specielle værktøjer og er især egnet til kabling af invertere og strengsamlebokse. Forsølvede kontakter sikrer tilslutningsteknologi, som er stabil i lang tid. Stikkene er designet til strømme op til 40 A (IEC) / 50 A (UL) og spændinger op til 1.500 V (IEC/UL).

Derudover fås Sunclix fjederforbindelser til ledertværsnit fra 6 til 16 mm2 (AWG 10 / AWG 6). De har også forsølvede kontakter og det patenterede Unlock system. Fjederforbindelserne til store ledertværsnit er egnede til samling af strenge i solcellepaneler og tilslutning af høje strømme, Ledertab er reducerede. Stikkene med fjederforbindelser er designet til strømme op til 60 A (IEC) / 80 A (UL) og spændinger op til 1.500 V (IEC/UL).

Alle produkter er certificerede i henhold til IEC 62852 og UL 6703. De internationale certifikater sikrer, at programmet af stik overholder gældende og fremtidige krav. Alle nye produkter har også en høj grad af beskyttelse i overensstemmelse med IP66, IP68 (24 h/2 m).

 

Mere information og produktliste