Phoenix Contact handler for at beskytte klimaet

Phoenix Contact handler for at beskytte klimaet:
xComponent og et løsningsprogram til klima- og energirevolution samt virksomhedssponsor for ”Foundation 2” initiativet.

Phoenix Contact har påtaget sig ansvaret for at handle nu for at forebygge global opvarmning og presse energirevolutionen fremad. Derfor er virksomhedens strategi baseret på principperne i ”All Electric Society” – en vision om, at tilstrækkelig energi kan genereres fra vedvarende energikilder og stoppe global opvarmning gennem en omfattende elektrificering af verden. Phoenix Contact tilpasser sit program af produkter og løsninger til dette princip og hjælper dermed industrier med at beskytte klimaet gennem digitalisering.

For at udvide sin aktive rolle på vejen mod energi- og klimarevolutionen er Phoenix Contact blevet virksomhedssponsor for Foundation 2-initiativet. Dette initiativ, som er grundlagt af Dr. Michael Otto (Otto Group Hamburg, Tyskland) har som formål at få politikere til at etablere effektive, markedsorienterede rammebetingelser til klimabeskyttelse. ”Vi er utrolig glade for, at Phoenix Contact er blevet virksomhedssponsor for Foundation 2. Teknologier til e-mobility, vedvarende energi og smarte bygninger vil blive afgørende faktorer til reducering af kulstofudledning inden for vigtige områder af økonomien og samfundet generelt i de kommende år,” siger Sabine Nallinger, formand for Foundation 2 og tilføjer: ”Phoenix Contact er fuldstændig overbevist om, at virksomheder skal være aktive i kampen for klimaneutralitet og sætter dermed et eksempel for andre. Dette omfatter et tydeligt commitment fra virksomhedens ledelsesgruppe.”

Phoenix Contact CEO Frank Stührenberg er enig i denne forpligtelse. ”De tekniske dimensioner i klima- og energirevolutionen forvandler udfordringer til enestående muligheder. Visionen om the All Electric Society besvarer alle vigtige spørgsmål om vores fremtid, fordi kulstofneutral energi vil blive afgørende for klimabeskyttelse og global fremgang. Phoenix Contact er i front i denne bevægelse – og hjælper sine partnere og kunder. Vores samarbejde med Foundation 2 er endnu et skridt i den retning.”

Mere information om Foundation 2

Mere information om Phoenix Contact